این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

فراخوان جذب کمیته علمی اولین كنفرانس ملي دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در دانشگاه لرستان

ارسال شده در تاریخ :

دبیرخانه اولین كنفرانس ملي دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در دانشگاه لرستان اقدام به جذب کمیته علمی از طریق نامه نگاری با برخی دانشگاه ها نمود.

در راستای برگزاری هرچه پربارتر علمي و تشکیل کمیته علمی اولین كنفرانس ملي دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در دانشگاه لرستان، مورخ ٢٥ و ٢٦ بهمن ماه ١٤٠٢ به اطلاع می رساند، دبیرخانه كنفرانس اقدام به هماهنگي، و جمع آوری بانک رزومه ها جهت استفاده حداکثری از توان علمي و پژوهشي جامعه علمی و اجرایی کشور و همچنین افزایش کیفیت مقالات براي پذیرش نموده است.
بنابراين، با افتخار از کلیه پژوهشگران محترم و توانمند که دارای مدرک دکتری تخصصی و سوابق علمی و پژوهشی مرتبط با محورهاي كنفرانس می باشند و همچنین اساتید برجسته و مدیران موسسات و سازمان های علمی و اجرایی دعوت به همکاری در بخش هاي مختلف علمي و اجرايي كنفرانس می نماید.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)