این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

شروع به كار ثبت اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در دانشگاه لرستان در شهر خرم آباد

ارسال شده در تاریخ :

اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در تاريخ ٢٥ و ٢٦ بهمن ماه ١٤٠٢، در دانشگاه لرستان، خرم آباد برگزار مي گردد.

با یاری خداوند متعال، در روزهای ٢٥ و ٢٦ بهمن ماه ١٤٠٢ میزبان پژوهشگران و مهمانان گرامی از دانشگاه های مختلف کشور و سازمان های علمی مرتبط برای اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در دانشگاه لرستان در شهر خرم آباد هستیم.
اهمیت مقوله هاي تهدیدهای نوین تروریسم زیستی و دفاع زیستی در برابر این تهدیدها ما را بر آن داشته است تا دانش تخصصی همکاران علمی و پژوهشی در زمینه های مرتبط با دفاع زیستی و راه کارهای مقابله با بیوتروریسم را در جامعه دانشگاهی به اشتراک علمی بگذاریم تا ضمن اهمیت دادن به این مقوله مهم و کاربردی و تبيين جایگاه آن، بر سطوح مختلف امنیت زیستی و ملی کشور عزیزمان ایران بیفزاییم.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)