این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

سخنرانی آقای پروفسور مهدی بلالی مود، پدر علم سم‌شناسی ایران، استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با عنوان: مقدمه ای بر سموم و سلاح های بيولوژيك

ارسال شده در تاریخ :

سخنرانی جناب آقای پروفسور مهدی بلالی مود، پدر علم سم‌شناسی ایران، استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد
با عنوان: مقدمه ای بر سموم و سلاح های بيولوژيك

پروفسور مهدی بلالی مود پدر علم سم‌شناسی ایران، عضو آکادمی علوم جهان، استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عضو فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، پزشک نمونه و پژوهشگر برگزیده کشوری است. وی همچنین عضو کمیته برنامه بین‌المللی ایمنی شیمیایی و سم‌شناسی (IPCS) سازمان بهداشت جهانی، عضو جامعه سم شناسان بالینی اروپا و فدراسیون جهانی سم‌شناسی بالینی بوده و در سال ۱۳۷۳ به عنوان رئیس جامعه سم‌شناسی پزشکی آسیا و اقیانوسیه انتخاب گردید. علاوه بر این، وی عضو هیات مؤسس و رئیس مرکز تحقیقات سم شناسی پزشکی (طی سال‌های ١٣٩٥-١٣٩٢) دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عضو هیات مؤسس و رئیس انجمن سم‌شناسی و مسمومیت‌های ایران (طی سال‌های ١٣٧٨-١٣٦٩ و ١٣٨٢-١٣٨٠) و استاد مدعو دانشگاه نیوکاسل انگلستان می‌باشد. ایشان برگزیده پنجمین دوره جایزه علمی علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان در سال ١٣٩٨ می باشند.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)